Skip to main content

PIN-kode system

på vej

Hvornår skal jeg bruge min PIN-kode?

PIN-koden skal du bruge hver gang du ringer indtil vores kundeservice for at ændre noget på din hjemmeside – fx åbningstider, leveringstider, menukort og personlige informationer. I tilfælde af at du selv ønsker at lave ændringerne, skal du gøre det i Partner Center ved at logge ind på sædvanligvis. PIN-koden er altså kun til brug, når du er i dialog med vores kundeservice via telefon eller email.

Hvorfor en PIN-kode?

PIN-koden vil både give dig sikkerhed og kontrol, da du som restaurantejer bestemmer hvem og hvor mange du vil dele koden med, hvis du over hovedet vil dele den med dine ansatte. Dermed sagt, kan du med koden undgå bedrageri og snyd.

Hvordan og hvornår får jeg den?

Vi sender en SMS per restaurant, så er du ejer af flere restauranter, får du altså flere forskellige koder. Men disse koder kan ændres ved at ringe til vores kundeservice og oplyse nuværende koder. d. 7. februar 2022. til din telefon – SMS Din personlig PIN-kode er 4-cifret, og vil blive sendt via.

Det er vigtigt, at vi har dit korrekte telefonnummer, når vi sender din personlige PIN-kode. Skulle du have fået nyt nummer eller lignende, så sørg for at ringe til vores kundeservice og få det opdateret inden vi sender SMS’en d. 7/2.